Webbaserte sjekklister

Webbaserte sjekklister - Effektive webbaserte sjekklisteløsninger

Bruk av sjekklister bidrar til sikkerhet, kvalitet og produktivitet. Sjekklister er akkumulert kunnskap og erfaring satt i system. Webbaserte sjekklister er enkle å lage og ta i bruk, og de kan skaleres til helhetlige løsninger som omfatter alle sentrale deler av organisasjonen.

Interkodex tilbyr effektive løsninger og lang erfaring med webbaserte sjekklister. Vi lager profesjonelle løsninger eksakt tilpasset din organisasjon. Satt i system kan sjekklister implementeres tvers igjennom organisasjonen og løfte produktivitet og kvalitet til et helt nytt nivå.

Sjekklister forbindes ofte med gjennomføring av sikkerhetskritiske oppgaver og prosesser. Men i kommersielle organisasjoner handler det kanskje mer om å etablere sjekklisteløsninger som fremmer produktivitet, kvalitet og lønnsomhet. Bruksområdene spenner fra rekruttering og HMS, til produksjon, økonomi og salg.

Webbaserte sjekklister kan enkelt deles på tvers av avdelinger og lokasjoner, og de er enkle å videreutvikle og forbedre - og oppdateringene er umiddelbart tilgjengelig for alle.

 

Vi har løsningene – ta kontakt dersom du har et sjekklistebehov du ønsker å diskutere.Har du et prosjekt du ønsker å diskutere?

«Det kan være greit å starte med en helt uforpliktende samtale for å avklare om dette er noe vi kan se videre på i fellesskap.»

Daglig leder / Konsulent
Richard Dawson Funke
tlf. 918 70 366
richard@ikx.no

Alternativt kan du fylle ut din kontaktinformasjon nedenfor - og litt om hva henvendelsen gjelder, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Hvis du vil legge ved filer (skisser, forklaringer, etc)

Slik går vi frem:
Råd løsning prosjekt - Webbaserte sjekklister