Webbaserte kalkyleløsninger

Webbaserte kalkyleløsninger - Effektive kalkyleverktøy skreddersydd ditt behov

Vi hjelper deg med effektive webbaserte kalkyleverktøy. Du sparer masse tid og kostnader – og korrekte, kvalitetssikrede tall i tilbud, investeringskalkyler og budsjetter er garantert god business.

Mange bedrifter og organisasjoner sliter med tungvinne rutiner og arbeidskrevende prosesser for beregning og utarbeidelse av pristilbud, investeringskalkyler, kostnads- og lønnsomhetsanalyser, etc. Ofte kan en ganske enkel IT løsning / kalkyleverktøy spare en for utrolig mye arbeid og penger. 

Vi er spesialister på webbaserte databaseløsninger, og kan rimelig og effektivt bygge akkurat det kalkyleverktøyet du drømmer om. Vi leverer alt fra enkle priskalkyler til kalkulasjonsverktøy som håndterer omfattende kostnads- og lønnsomhetsberegninger basert på avansert funksjonalitet for beregning og bruk av erfaringstall og usikkerhet.

Sliter du med tungvinne regneark som bedriften begynner å vokse ut av, bør du absolutt vurdere et mer moderne kalkulasjonsverktøy. Du får enkle brukergrensesnitt, sikker håndtering av data, enkel samhandling og integrasjon mot andre IT systemer og ikke minst muligheten til å bygge løsningen videre når og hvordan du måtte ønske det. 


Ta kontakt – ofte er en smart webbasert kalkyleløsning langt enklere og rimeligere enn en tror.

Har du et prosjekt du ønsker å diskutere?

«Det kan være greit å starte med en helt uforpliktende samtale for å avklare om dette er noe vi kan se videre på i fellesskap.»

Daglig leder / Konsulent
Richard Dawson Funke
tlf. 918 70 366
richard@ikx.no

Alternativt kan du fylle ut din kontaktinformasjon nedenfor - og litt om hva henvendelsen gjelder, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Hvis du vil legge ved filer (skisser, forklaringer, etc)

Slik går vi frem:
Råd løsning prosjekt - Webbaserte kalkyleløsninger