Systemutvikling

Systemutvikling - Totalprosjekter - delsystemer - eksperthjelp - ressurstilskudd

Systemutvikling er kjernevirksomheten i Interkodex. Våre oppdragsgivere omfatter programvareleverandører og sluttbrukere i mange ulike bransjer.

Interkodex har et høyt kvalifisert programmeringsmiljø med lidenskap for faget. Vår spisskompetanse innen webteknologi, database- og applikasjonsutvikling sikrer våre kunder tjenester og løsninger som ligger helt i bresjen av utviklingen.  

Evnen til å utvikle eksakt den løsningen kunden trenger - effektivt, rimelig og med høy kvalitet - det er vårt største konkurransefortrinn. 

Vår tekniske plattform er Microsoft med bruk av åpne standarder. Arbeidsverktøyene er: Microsoft .NET og Microsoft SQL, Visual Studio, C#, VB, JavaScript, HTML5, CSS, jQuery, etc.  

Det enkle er ofte det beste. Vi tror på enkle, strømlinjeformede gjennomføringsmodeller. Vi har blant annet utviklet bruken av sjekklister og løsningsbiblioteker (how-to and best practices) til et nivå som gir store kostnadsbesparelser for våre kunder.

Fra kravspesifikasjon og løsningsforslag til utvikling og drift. Som din utviklingspartner tar vi fullt ansvar for hele syklusen. Men vi kan også ta ansvar for deler av et prosjekt -  eller delta som eksperthjelp og ressurstilskudd til ditt team. 

> Les mer om systemutvikling her

Har du et prosjekt du ønsker å diskutere?

«Det kan være greit å starte med en helt uforpliktende samtale for å avklare om dette er noe vi kan se videre på i fellesskap.»

Daglig leder / Konsulent
Richard Dawson Funke
tlf. 918 70 366
richard@ikx.no

Alternativt kan du fylle ut din kontaktinformasjon nedenfor - og litt om hva henvendelsen gjelder, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Hvis du vil legge ved filer (skisser, forklaringer, etc)

Slik går vi frem:
Råd løsning prosjekt - Systemutvikling