Produksjonsstyring

Produksjonsstyring - Webbaserte løsninger for planlegging og produksjonsstyring

Panleggings- og produksjonsstyringssystemer - webapplikasjoner og Excel. Effektive løsninger skreddersydd den enkelte kundes behov.

Interkodex har lang erfaring innen produksjonsstyringssystemer for produksjonsbedrifter. I tett samarbeid med kundene skreddersyr vi webbaserte løsninger som er 100% tilpasset bedriftens behov. 

Vi bistår også med Excel-baserte produksjonsstyringssystemer, men med dagens web- og databaseteknologi anbefaler vi våre kunder å velge en webapplikasjon. Dette gir moderne brukergrensesnitt, sikker håndtering av data, enkel integrasjon mot andre IT systemer og ikke minst muligheten til å bygge løsningen videre når og hvordan du måtte ønske det. 

Interkodex leveranser spenner fra enkle Excel-baserte løsninger til skreddersydde webapplikasjoner som kan integrere ordreplanlegging, produksjonsstyring, logistikk og økonomi:

  • Excel-baserte løsninger – nye løsninger og videreutvikling av eksisterende løsninger.
  • Moderne webbaserte løsninger hvor en effektivt integrerer ordre, materialplanlegging, produksjonsstyring, transport og økonomi i en helhetlig løsning. 
  • Fleksible kundetilpassede løsninger - 100% tilpasset din produksjon.
  • Kostnadseffektive løsninger basert på det siste av moderne, åpen webteknologi.

 Har du et prosjekt du ønsker å diskutere?

«Det kan være greit å starte med en helt uforpliktende samtale for å avklare om dette er noe vi kan se videre på i fellesskap.»

Daglig leder / Konsulent
Richard Dawson Funke
tlf. 918 70 366
richard@ikx.no

Alternativt kan du fylle ut din kontaktinformasjon nedenfor - og litt om hva henvendelsen gjelder, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Hvis du vil legge ved filer (skisser, forklaringer, etc)

Slik går vi frem:
Råd løsning prosjekt - Produksjonsstyring