Systemutvikling

IT løsninger 100% tilpasset bedriftens forretningsprosesser

Evnen til å utvikle eksakt den IT løsningen kunden trenger – effektivt, rimelig og med høy kvalitet, det er vårt største konkurransefortrinn. Et nytt IT system skal levere akkurat det bedriften trenger. Oppnås ikke dette med et standardsystem – bør du absolutt vurdere å utvikle din egen løsning. Det gir deg et konkurransefortrinn som ingen andre har – og det er ofte langt enklere og rimeligere enn du tror.


Jeg ønsker å diskutere et mulig prosjekt  


Vi er IT utviklingspartner for programvarehus og sluttkunder

Interkodex er utviklingspartner for et bredt spekter av kunder – fra programvarehus og leverandører av software hyllevare til sluttkunder innen varehandel og industri.

Vi har erfaring fra mange ulike bransjer og applikasjonsområder. Eksempler er; logistikk, vare- og materialflyt, kunde- og ordrebehandling, dokumenthåndtering og myndighetsrapportering, produksjonsplanlegging, samhandling og prosjektstyring samt løsninger for ledelsesinformasjon, prognostisering og statistikk - og veldig mye annet.

Vår rolle i prosjektet bestemmes i av kunden. Vi kan ta ansvar for hele prosjekter, deler av prosjekter eller vi kan delta som spesialister og ressurstilskudd i ditt team.


Web og Windows

Kjernen i vår virksomhet er systemdesign og utvikling av kundetilpassede IT løsninger på Microsoft .NET plattformen. Microsoft SQL Server har også ofte en sentral rolle i våre løsninger. Gjennom en bevisst satsning over de siste 10 årene har vi gjort webbaserte IT løsninger til vår spesialitet. Vi benytter det ypperste av moderne verktøy og standarder, og nye rammeverk som eksempelvis JS Angular 4 er løsninger som gjør at vi i dag kan utvikle alt fra mindre web apps til store webbaserte forretningssystemer utrolig raskt og effektivitet.


Databaseutvikling

Interkodex har lang erfaring med databasedesign og utvikling. Vi jobber spesielt mye i skjæringsfeltet database og webteknologi hvor vi opparbeidet en unik erfaring. Vårt primære verktøy er Microsoft SQL Server. Her kjenner vi alle muligheter, og utnytter disse til fulle for å bygge fremtidsrettede databaser med høy kvalitet og sikkerhet.


Høy kompetanse – tett, lokalt samarbeid

Interkodex har et høyt kvalifisert programmeringsmiljø lokalisert i Sandvika. Vi tror tett på samarbeid i prosjektene, og mener det er en klar fordel for våre kunder at de kan ha direkte personlig kontakt med våre utviklere her i Norge.

Det er en absolutt målsetting for oss å lede an innen våre spesialområder. Vår spisskompetanse innen webteknologi, database- og applikasjonsutvikling skal være en viktig ressurs for våre kunder, og de skal være garantert tjenester og løsninger som ligger helt i tet av utviklingen.


Effektiv prosjektgjennomføring

Det enkle er ofte det beste. Vi har stor tro på enkle strømlinjeformede gjennomføringsmodeller, korte rapporteringsveier og tett samarbeid med kunden. Som din utviklingspartner kan vi ta fullt ansvar for alle faser av prosjektet – fra kravspesifikasjon og løsningsforslag til utvikling, igangsetting og drift.

I programmeringsarbeidet utnytter vi Microsoft Visual Studio plattformen til det fulle – internt og som en samhandlingsverktøy med våre kunder. Gjenbruk er viktig, og vi har utviklet bruken av sjekklister og løsningsbiblioteker (how-to and best practices) til et nivå som gir store kostnadsbesparelser for våre kunder.

Har du et prosjekt du ønsker å diskutere?

«Det kan være greit å starte med en helt uforpliktende samtale for å avklare om dette er noe vi kan se videre på i fellesskap.»

Daglig leder / Konsulent
Richard Dawson Funke
tlf. 918 70 366
richard@ikx.no

Alternativt kan du fylle ut din kontaktinformasjon nedenfor - og litt om hva henvendelsen gjelder, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Hvis du vil legge ved filer (skisser, forklaringer, etc)

Våre kontaktpersoner

Teamet vårt består av dyktige fagpersoner med solid kompetanse og lang erfaring innen sine fagfelt. Les mer