Om Interkodex

IT forandrer verden

Vi lever i en tid hvor IT alene forandrer hvordan hele verden samhandler, jobber og lever. Interkodex skal ligge i front av denne utviklingen. Vi skal være kjent for cutting edge internettløsninger og kompetanse - en bedrift det er spennende å samarbeide med!

En utfordrer på pris og kvalitet

I dag er vårt hovedfokus Internett fase 2; en bred industriell utnyttelse av internett. Nettet er nå modent og sikkert for alle typer forretningsapplikasjoner. Og med de nye åpne web standardene kan vi utvikle kundetilpassede løsninger langt rimeligere og mer effektivt enn tidligere.
Interkodex behersker denne teknologien til fulle, og med skreddersydde web-løsninger utfordrer vi standardløsningene på funksjonalitet og pris.

Nært, langsiktig samarbeid

Interkodex utvikler og drifter IT og webløsninger for store og små bedrifter, og våre kunderelasjoner kjennetegnes av nært, langsiktig samarbeid. 
Vi har en meget kompetent organisasjon hvor ungdommelig pågangsmot blandes med erfaring og spisskompetanse på høyt nivå. Med moderne verktøy og metoder leverer vi effektivt gode funksjonelle løsninger til svært konkurransedyktige priser.

Sterkt programmeringsmiljø

Spesialisert på systemutvikling, har Interkodex bygget et sterkt programmeringsmiljø på huset. Vi skal være kjent for cutting edge kompetanse og metoder - en utviklingspartner det er spennende å samarbeide med. Og våre kunder skal alltid være garantert løsninger basert på det siste av moderne, åpen IT teknologi.

På nett siden 1998

Interkodex ble etablert i 1998 og har vært med siden internetts barndom. Selskapet var i en tidlig fase helt dedikert til utvikling av ulike web-verktøy. Vi kan nevne Button Studio – et verktøy for å lage grafiske web elementer, og E-site – en design og utviklingsplattform for webløsninger og publisering. Våre løsninger her er solgt i ti-tusentalls på det internasjonale markedet.

Webutvikling Asker og Bærum

Våre kontaktpersoner

Vårt organisasjon består av dyktige fagpersoner med solid kompetanse og lang erfaring innen sine fagfelt. Våre senior medarbeidere og kontaktpersoner er:

Richard D. Funke

Daglig leder / Utvikler

Les mer
Ivar Sundheim

Senior konsulent

Les mer
Søren Larsen

Senior utvikler / konsulent

Les mer
Thomas Thon

Prosjektleder / Konsulent

Les mer