Digitalisering

Du kan starte med kundeopplevelser og marked ... 

... eller effektivisering og kvalitet

Digitalisering handler sjelden om implementering en stor helhetlig IT løsning. Dagens internet teknologi gjør det mulig å ta steg for steg - å utvikle mindre løsninger skreddersydd behovet område for område. En identifiserer og prioriterer de områder hvor potensialet er størst - eller skoen trykker som mest. Det kan være på kunde-/markeds-siden eller relatert til logistikk, kvalitet, tungvinte arbeidsprosesser eller manglende samhandling og dataintegrasjon.

Interkodex har spesialisert seg på å bistå små og mellomstore bedrifter med digitaliseringsprosessen. Vi jobber sammen med deg i alle faser – fra tidlig behovsbeskrivelse til oppstart og drift av løsningen. Lang erfaring betyr at vi har mange løsninger som kan tilpasses ditt behov. Men ofte er skreddersøm det beste, og dette er i dag mye rimeligere enn før - da verktøy og metoder nå er så høyt utviklet at mye basisfunksjonalitet finnes ferdig som åpne, standardiserte løsninger. Ta kontakt – vårt mål er å gjøre deg til en digital vinner! 

Digitalisering av din bedrift

Om oss

Organisasjonen vår består av dyktige fagpersoner med solid kompetanse og lang erfaring innen sine fagfelt. Les mer om oss